Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

TITINA - 30/4 KL. 13:00

Overview

Originaltittel: Titina. Regi: Kajsa Næss. Norge, 2022. Norsk tale, utekstet. Aldersgrense: 7 år. Format: DCP. 1t 31min.

Eventyret om den første hunden på Nordpolen – elsket av norske kritikere!
Titina startet livet som eierløs og sulten gatehund i Romas bakgater, men ble verdens mest berømte hund! Hun var med på å erobre Nordpolen, sammen med Roald Amundsen og italieneren Umberto Nobile. Etter bragden fikk Titina komme på besøk til keiseren av Japan og til Det hvite hus (der hun tisset på teppet).

Ikke siden Flåklypa Grand Prix i 1975 har en norsk familiefilm høstet så gode omtaler og lovord som Titina. Flere aviser utroper filmen til en fremtidig klassiker. Dette er en morsom, vakker og dramatisk film som gir deg litt norgeshistorie på kjøpet. Du trenger ikke være barn, glad i tegnefilm eller hunder for å elske denne filmen. Dette er et storslått verk for alle som setter pris på kvalitetsfilm og filmkunsten i seg selv. Vakker, smart og underholdende film er unikt. Med sitt historiske bakteppe og håndtegnede animasjon, som gjør den mer nostalgisk og poetisk, passer den like godt for voksne som for barn, og for
alle imellom.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 30. april 2023 13:00 14:35

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TITINA - 30/4 KL. 13:00
Your Recently Viewed Pages