Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Tjuvjakt (SE) // Storsalen

Mer info

Det svenske hiphop-kollektivet Tjuvjakt kommer endelig tilbake til Norge! Med nytt album i bagasjen er gutta klare for en skikkelig fest i Trondheim på Samfundet!

Billetter ute NÅ: https://bit.ly/3xnrXvb

--

Tjuvjakt ble startet i 2012 og består i dag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd og Fredrik "Woodz" Eriksson. Med fem album, to mixtaper, en EP og flere anerkjennelser som GAFFA-prisen for «Årets Gjennombrudd», flere nominasjoner til P3 Guld og Grammis, har Tjuvjakt fått en fortjent plass i hjerter både i Sverige og her i Norge.

Sist Tjuvjakt besøkte Norge var i 2016. I 2023 feiret bandet ti år sammen og dette ble markert med to albumutgivelser - det hyllede albumet "Lov å leve" og det nyeste, selvtitulerte albumet "Tjuvjakt" - en hyllest til gruppens røtter. Tjuvjakt viser nok en gang at sjangre og grenser er ment for å krysses og overskrides.

Nå står Norge for tur igjen! Vi gleder oss til å høre store hits som blant annet «Tandtråd» (2013), «Tårarna i halsen» (2017) og «Cornflakes i sängen» (2016). Bli med og opplev en av Sveriges største hiphop-grupper i Storsalen på Samfundet 6.september!

--

Aldersgrense: 18 år (student) og 20 år (ikke-student)
Billetter og mer info: https://bit.ly/3xnrXvb
 

Sist oppdatert: 05/15/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt