Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik RINGERIKE

TNT på Gledeshuset

Overview

TNT fyrer i gang svært eksklusive konserter med Dag Ingebrigtsen som gjestevokalist!
Siden starten i 1982 har TNT yppet seg i toppsjiktet i norsk hardrock. Deres første utgivelse «TNT» ble en umiddelbar suksess, og Dag Ingebrigtsens råe og direkte vokal var med å definere bandets sound umiddelbart.

«Det skal bli utrolig gøy å dra noen gamle klassikere opp fra hatten etter så mange år! Herregud som vi gleder oss!» - Dag Ingebrigtsen

​​​På neste album trådte Ingebrigtsen til side som frontfigur, og med det var en ny tid i gang og vokalister og bandmedlemmer har kommet og gått, med Ronni Le Tekrø som viktigste fanebærer siden da. Baol Bardot Bulsara har vært gruppens ubestridte frontmann siden 2017, og i mars inviterer han, Ronni, Diesel og resten av TNT-fansen til en meget spesiell kveld, der Dag opptrer som gjestevokalist på deler av det gamle repertoaret, for første gang i historien!

«Vi fyrer opp alt vi har i garasjen, inkludert Fendere, Marshaller, Harleyen og all annen skyts vi har samlet opp igjennom snart 40 år og lager tidenes fest!» - Ronni Le Tekrø

«Her blir det "Best of both Worlds" med mine våpendragere gjennom 13 album.» - Diesel Dahl
​​​​​​
Velkommen til en gledelig kveld på Gledeshuset!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 21. mars 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TNT på Gledeshuset
Your Recently Viewed Pages