VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

To, med bare et akkordion // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 12. september 2020
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Two, with only one akkordion // Ogna Scene

TO, med bare et akkordion. Kersti Ala-Murr og Jaak Lutsoja har opptrådt sammen siden 2007. Til tross for deres forskjellige musikalske bakgrunn, har de over tid blitt partnere både på scenen og i livet, og kolleger i Gjesdal Kulturskole. I tillegg til en rekke konserter i Norge, Europa, USA, Canada og Russland, har de gitt ut to CD-er i fellesskap: "Silence would be wrong ..." og "Adiós Nonino".

Rogaland Avis har skrevet om Jaak at han og trekkspillet hans høres ut som et helt orkester, og deres felles duo ble beskrevet av samme avis som et ekstremt sjarmerende par hvemmes god kontakt på scenen smitter publikum.

Ikke minst er Jaak kjent fra Norske Talenter hvor han kom til semifinalen og høstet flotte tilbakemeldinger fra dommerpanelet. I tillegg komponerer Jaak sine egne låter. Han's CD "Contrarian Grooving" ble valgt to uker på rad til ukes beste skive fra Europeisk Jazz Radio.

Kersti er også kjent fra gruppen OperaVolume. Gruppen har siden 2012 servert «opera til folket» i Stavanger området, til stor glede for mange.

I september 2019 var begge med på publikumssuksess "Spelemann på taket" i Sandnes kulturhus.

Publikum får servert et forrykende morsom musikkshow med jazz, opera, musikaler, tango og låter komponert av Jaak. Til tilbehør blir det morsomme historier om musikk og om de som står på scenen, så de som kommer kan bli temmelig godt kjent med Kersti og Jaak løpet av kvelden ;).

  • Last Updated: 03.03.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 12. september 2020 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
To, med bare et akkordion // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages