Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

To og en Halv Mann

Overview

"To og en halv mann" er et juleshow for de som allerede er drittlei av kakemenn, o' helga natt og tre nøtter til Askepott.

"To og en halv mann" er et juleshow for de som allerede er drittlei av kakemenn, o' helga natt og tre nøtter til Askepott.

5. desember leverer Jan Rune Holdhus, Karsten Blomvik og Mohammed Basefer en forestilling pakket med standup, sketsjer, dans og musikk. (De to sistnevnte er påtvunget av Jan Rune, som på første skrivemøte sa: "Uden musikk og dans blir det faen ikkje show")

Dersom du finner glede i god musikk og dans, har du Jan Rune Holdhus. Eller om du synes det er underholdene med to ukoordinerte apekatter som snubler rundt på scenen mens de forsøker å holde en tone, så har dere Mohammed Basefer og Karsten Blomvik.

"To og en halv mann" inneholder en ny drøy time med latter, sjokk og muligens tårer (Ja, om du faktisk har peiling på dans).

Kom og se hva som skjer når en en araber, en arier og en androgyn mann syr sammen et humorshow uten like.

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 5. desember 2018 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
To og en Halv Mann
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad