Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Ringsaker

To planker og en snøkrystall

  • Buttekvernvegen 3, Ringsaker
  • +47 62336480
  • 24. januar 2019
  •  /  11:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En konsertforestilling om snø og vinterliv med Frode Berntzen, Margrete Nordmoen og Ann-Elin Lium. Skienes historie er lang og full av fortellinger om hvordan to planker ble et viktig verktøy for å leve i det kalde og snørike nord. Forestillingen består av ord, sang og toner om snø, vinter og ski. Med tekster fra flere lokale forfattere som Ove Røsbak, Helen Rønningsbakken, Einar Skjæraasen, Halldis Moren Vesaas, tradisjonsmusikk og nyskrevet materiale av utøverne.

Frode Berntzen er gitarist som er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Han spiller sin egen musikk i bandet Briskebyen Lyttemannslag og er med i flere band i Innlandet. Har hatt flere oppdrag for Teater Innlandet og er etablert med eget studio, StudioEner på Hamar og underviser i gitar og samspill på musikklinja ved Stange vg skole

Margrete Nordmoen er folkesanger, -danser, pedagog. Hun er frilans musiker og rektor i Løten kulturskole, oppvokst i Trysil, bor i Stange. Hun har lærer- og folkemusikkutdanning fra Hamar Lærerhøgskole, Folkemusikkstudiene på Rauland (Høgskolen i Telemark) og NTNU, Trondheim.

Ann-Elin Lium er historieforteller og pedagog. Hun er fra Stange og er frilans historieforteller. Hun har lærerutdanning fra Hamar Lærerhøgskole og fortellerutdanning både fra England og Norge. I snart 20 år har hun laget fortellerforestillinger og holdt fortellerkurs.

Regi av Indra Lorentzen, kjent bl.a. fra sine roller som prima ballerina i Nasjonalballetten og fra mange oppdrag som koreograf og regissør gjennom en lang karriere.

  • Last Updated: 18.12.2018
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

to. 24. januar 2019 11:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
To planker og en snøkrystall
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad