VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Tom Mathisen

  • Leiv Eirikssons vei 42
  • +47 93200715
  • 1. november 2020
  •  /  19:00
  •  /  Price 495,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til konsert med Tom Mathisen på Ladekaia 1. november!

Dette blir det tredje året med konserter og arrangementer utenfor sommersesongen. Det legges opp til at gjestene skal sitte ved samme bord hele kvelden, og gjerne spise middag før konsert, etter en tilrettelagt konsertmeny. Eller de kan bare ta et glass og se konserten, men fortsatt sittende. Konsertene på Ladekaia har blitt tatt vel imot, og har vært en stor suksess. Det blir akustiske intimkonserter for et begrenset og heldig publikum, på perlen ved Ladestien. Ladekaia har inngått et samarbeid med kulturformidler Dora3 om de fleste konsertene som arrangeres.

I over 40 år har han påført det norske folk kroniske smilerynker og beinharde lattermuskler. Med to spillefilmer, 40 album, en rekke liveshow og utallige TV-serier på samvittigheten, er Tom både en levende kulturskatt og en rutinert entertainer.

Konferansier eller toastmaster, artist eller musiker, komiker eller tekstforfatter; han behersker alle roller med en imponerende intuitiv presisjon. Med så mye erfaring er det lite denne mannen ikke evner. Når det er sagt bør du neppe la Tom rotfylle over en lav sko. Vil du derimot fylle rommet med kreativ lystgass, da får du Toms lattermedisin på munter resept. Som fortellerstemmen fra de legendariske Brødrene Dal-seriene kan han også skape en original og spennende rød tråd i ditt selskap.

Til denne konserten selges kun konsertbilletter, men det er matservering basert på kveldens meny. Bestilles i restauranten.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

  • Last Updated: 05.10.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

sø. 1. november 2020 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tom Mathisen
Your Recently Viewed Pages