Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Tom Roger Aadland

  • Keiser Nikolaus gt 8-12, Mandal
  • +47 97873292
  • 19. september 2019
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Han har blitt omtalt som en «tekstforfatter av stort format» og «en melodisnekker av de sjeldne». Nå kommer Bob Dylan-tolkeren og rockepoeten Tom Roger Aadland til Kulturfabrikken i Mandal.

Det nye albumet «Songfugl» har blitt betegnet som hans mest standhaftige og selvsikre – og emosjonelle, og har fått strålende kritikker. «Imponerende overbevisende», er VGs kommentar, mens Fædrelandsvennen kaller Aadland «en av våre største rockepoeter» og mener «Songfugl» er hans beste album til nå. Singelen «Alle dei i ei» ble raskt spillelistet av NRK P1.

Tom Roger Aadland styrker stadig inntrykket av å være blant landets beste tekstforfattere. Albumet «Blondt i blondt» (Bob Dylans mesterverk «Blonde on Blonde» gjendiktet) ble rost opp i skyene av kritikerne og kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år var han mannen bak mange av tekstene på Hellbillies' albumsuksess «Søvnlaus».

På «Songfugl» viser Aadland at han også har teft for gode melodier. Han er fra før av kjent for radiolåter som «Min beste ven på ein dårleg dag», «Like til mi dør» og «Eg må ha deg».

Billettpris: 220,-/ordinær, 170,-/medlem- Bestilles via linken.

Dørene åpner 19:00.


Velkommen skal du være!

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

to. 19. september 2019 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tom Roger Aadland
Your Recently Viewed Pages