VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Tommy Fredvang

Overview

Tommy Fredvang med en eksjklusiv konsert

Kommer i salg onsdag 9. september kl. 10:00!
Etter flere års suksess med Stavangerkameratene og ABBA-forestillinger er Tommy Fredvang endelig klar med sitt første album på 10 år, og det første på norsk!

Opplev Tommy og fullt band i en eksklusiv konsert i Stavanger spille fra albumet «Har deg på hjernen» som slippes fredag 11. september. «Har deg på hjernen» inkluderer singelene «Stå i ro» med Rita Eriksen, som alle har hørt på radio i 2020, «Når eg mangle deg», «Før det e for seint», «Danse som ein gud» og den nye «Telefonen».

VARIGHET: ca. 1 time

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR:
Stavanger konserthus

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 3. oktober 2020 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tommy Fredvang
Your Recently Viewed Pages