VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SOLA

Tony and the Swing Blues med gjester

Overview

"Back to the sixties". Tony and the Swing Blues er et av Norges eldste band og ble startet i 1959 av bl.a. Tore Haugland.

"Back to the sixties". Tony and the Swing Blues er et av Norges eldste band og ble startet i 1959 av bl.a. Tore Haugland. Gruppen gjorde stor suksess som "barnestjerner" både lokalt og i Oslo og London. Utover 60-tallet spilte de inn flere plater i Oslo og spilte 5 dager i uka til dans på bl.a. Atlantic Hotel. Besetningen har varierte litt oppgjennom årene, men i dag er det 4 i besetning har vært med siden 60-tallet: "Tony"- Odd Egil Støldal, Sverre Kvam, Alf Carlsen og Bjørn Tjøstolvsen.

10. januar kan du se frem til en konsert med sanger du garantert kjenner, fra en tidsalder der gode melodier, dansbare rytmer og flott flerstemt sang preget popmusikken. Kveldens gjester er Jorunn Hodne og Dag Bjørnsen. 

Jorunn Hodne er en av distriktets mest spennende vokalister og har utforsket flere musikalske sjangre og gitt ut flere album med eget materiale. 
Dag Bjørnsen har også lang fartstid i det lokale musikkmiljøet og har vært vokalist i en rekke band, blant annet Bryne storband og Bønni band som han er en del av nå. 

Varighet: ca. 1 time og 30 minutter, ingen pause
Arrangør: Tony and the Swing Blues


Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak på vår nettside.

  • Last Updated: 06.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 20. mars 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tony and the Swing Blues med gjester
Your Recently Viewed Pages