VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Tony and the Swing Blues med gjester

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 19. juni 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

"Back to the sixties", gjester Jorunn Hodne og Dag Bjørnsen. Tony and the Swing Blues er et av Norges eldste band, ble startet i 1959 av bl.a. Tore Haugland og gjorde stor suksess som "barnestjerner" både lokalt og i Oslo og London.

"Back to the sixties", gjester Jorunn Hodne og Dag Bjørnsen. Tony and the Swing Blues er et av Norges eldste band, ble startet i 1959 av bl.a. Tore Haugland og gjorde stor suksess som "barnestjerner" både lokalt og i Oslo og London. Guttene var så unge de måtte ha foreldrene med seg på disse turene. Utover 60 tallet spilte de inn flere plater i Oslo og spilte 5 dager i uka til dans på bl.a. Atlantic hotel. Besetningen varierte litt ut over 60 tallet, men 4 i dagens besetning har vært med fra 60-tallet; "Tony"- Odd Egil Støldal, Sverre Kvam, Alf Carlsen og Bjørn Tjøstolvsen.

Bandet tok opp tråden igjen i 2008 og har spilt inn 4-Cd´er i studio hos det nyeste medlemmet, Dag Øverland. De har spilt jevnt og trutt de siste 12 årene med morsomme og minnerike konserter. Se frem til en konsert med sanger du garantert kjenner fra en tidsalder der gode melodier, dansbare rytmer og flott flerstemt sang preget popmusikken.

Jorunn Hodne er en av distriktets mest spennende vokalister og har utforsket flere musikalske sjangre og gitt ut flere album med eget materiale. Vi gleder oss til å høre henne med denne gjengen. Dag Bjørnsen har også lang fartstid i det lokale musikkmiljøet og har vært vokalist i en rekke band, nå i det senere i bl.a. Bryne Storband og Bønni band.

  • Last Updated: 27.03.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 19. juni 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tony and the Swing Blues med gjester
Your Recently Viewed Pages