Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hardangervidda Vinje

Topptursamling for jenter på Haukeliseter

Overview

Haukeliseter fjellstue fylles igjen av kvinnelige skikjørere. Dette er helgen hvor sporty jenter på alle nivåer, møtes for å erobre Hardangerviddas topper. Bli med! Dette er femte året på rad vi arrangerer topptursamling for jenter.  Gå ikke glipp av muligheten til toppturer i vakre omgivelser, utsøkt mat, villmarksspa, spennende foredrag og en fantastisk gruppe med friske og blide jenter på ski. De fire årene vi har arrangert dette har det vært med jenter fra hele landet i alderen 20 år til over 60 år, og mange jenter kommer alene for å treffe nye skivenninner. Ta med deg spiltboardet, telemark- eller randoneeskiene dine og bli med du også!

Vi tilbyr ulike overnattingsalternativ, og så spiser vi felles frokost sammen i restauranten og nyter en lekker middag lørdag kveld.

Alle toppene som skal bestiges holder seg i terreng i 30 grader eller under. Vi vil velge tur etter forholdene og toppene som er aktuelle er Stavsnuten, Kjelatind, Dyrskarnuten og Blåbergnuten. NB: begrenset antall plasser!

  • Last Updated: 15.03.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fre 4. mai 2018

lør 5. mai 2018

søn 6. mai 2018

See All
Topptursamling for jenter på Haukeliseter
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad