Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Telemark PORSGRUNN

TOR ÆRLIG & DETEKTIVENE

Overview

2019 var et fint år for Tor Ærlig og Detektivene.
I august ble bandet kåret av en jury i Dagbladet som en av Telemarks 25 beste plateartister de siste 40 åra - uten å ha gitt ut annet enn en EP. To dager seinere slapp de singelen "Tidevann", den slo an på facebook. Til slutt rundet de av året med albumslipp, og skiva "Poetisk rettferdighet" var i følge musikkbloggen Dust of Daylight en av fjorårets tjue beste norske utgivelser.

Grenlandsbandet består av Cesh og Kim - kjent fra bl.a. Neperud, Scream Opera og - ja, nettopp - Cesh og Kim, Gjermund Ulvang Hagen fra Green Mountain Haze og Frank Thomsen fra både her og der. Tor Ærlig sjøl er mest kjent som tegneserietegner og forfatter av ungdomsbokserien Apefjes, men han spilte også i bandet Kaptein Tordenbrak - som oppnådde heavy rotation på P3 med låta "Generasjon f.eks." - en gang i forrige århundre.

Nå er det imidlertid 2020. Detektivene skal ut og spille live, for det er det som er gøy. Forvent deg finslipt norsk poesi om angst, hevn, mord, kjærlighet og gamle krimhelter, musikk som varierer fra pønk og rock til ballader og pop, samt et knippe musikere som har vært ute en vinternatt før. Alle i bandet er dessuten frontfigurer på hvert sitt hold og legger ikke fingrene i mellom når de værer lukta av scenelys og sprengte sikringer

Det er på tide at denne gjengen med lokale hedersmenn inntar scenen vår, vi gleder oss veldig!

Funfact: Tor Ærlig har laget sesongens programplakat og flyer for RiP! Og den er knallfin!

 

  • Last Updated: 22.01.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 2. mai 2020 21:00 2:00

sø. 3. mai 2020 21:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TOR ÆRLIG & DETEKTIVENE
Your Recently Viewed Pages