Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland BAMBLE

Tor Ærlig og Detektivene, Rockers, John G

Overview

Tor Ærlig og Detektivene serverer norske tekster og fengende musikk. De synger om alt fra blodig hevn og parteringsdrap til angst, gjeld, og identitetskrise. Slepent innpakka i drivende, poppa rock med melodier som fester seg mellom øra.

EP-en Columbo kom seint i 2016 og singelen Jeg og Meg/Egoland tidlig i 2018. Allerede før LP-debuten havnet bandet på Dagbladets liste over de 25 beste plateartistene i Telemark de siste 40 åra, uansett sjanger. Høsten 2019 kom så albumet Poetisk Rettferdighet, spilt inn på Klyve i Skien, men mikset og pålagt stryk og blås av Kid Andersen med crew, i Greaseland Studios, San Jose, California. Etter en morsom foto- og videoshoot med Sigurd Håkon Øyvang fikk skiva også et knallbra cover designet Sten E. Moe. Signe Salvesen og Nicolae Bogdan er også med og krydrer albumet.

Låtskriver og frontfigur Tor Erling Naas holder til på Sandøya og er kjent som tegneserieskaper og forfatter. Med bandet Kaptein Tordenbrak og låta "Generasjon f.eks." oppnådde han å bli A-listet på P3 og gi ut albumet "UT" på Sonys Columbia-label. De resterende fire detektivene holder til henholdsvis i Skien, Porsgrunn, Brevik og Langesund. Carsten Holt og Kim Wild på bass og trommer er kjent fra bl.a. Neperud, Bones of My Uncle, Scream Opera og ikke minst som Cesh og Kim. Gjermund Ulvang Hagen har spilt i Green Mountain Haze og Wishful Sinful, mens Langesunds egen Frank Robert Thomsen på keyboard og banjo bl.a. spiller i Det Nedsablede Compagnie og neppe trenger nærmere introduksjon.

Sensommersingelen Tidevann med hjemmelagd Super 8-video ble sett av mange på facebook i fjor. Den ble etterfulgt av låta Som på film med skummel video innspilt i Brevik Bymuseum. I kjølvannet av den nye plata satser Tor Ærlig og Detektivene på å spille mye rundt, både i og utenfor Telemark, samtidig som låter øves inn til nye produksjoner.

Tor Ærlig og Detektivene er:
Tor Erling Naas: Vokal og gitar
Carsten Holt: Bass og koring
Kim Wild: Trommer, perkusjon og koring
Gjermund Ulvang Hagen: Gitarer og koring
Frank Robert Thomsen: Keyboard, mandolin, banjo og koring

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 14. mars 2020 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tor Ærlig og Detektivene, Rockers, John G
Your Recently Viewed Pages