Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Tor Yttredal Impression Quartet

Overview

Å kalle Tor Yttredals Impression Quartet et superband er en ganske presis beskrivelse. Saksofonisten Tor Yttredal er en premissleverandør i Stavanger og norsk jazz sitt musikkliv.

Å kalle Tor Yttredals Impression Quartet et superband er en ganske presis beskrivelse. Saksofonisten Tor Yttredal er en premissleverandør i Stavanger og norsk jazz sitt musikkliv. Til MaiJazz i 2019 ble han utfordret til å lage et nytt prosjekt i eget navn og han fikk frie tøyler til å sette sammen sitt norske drømmeband. Han endte opp med tre av landets mest toneangivende og viktige musikere; Audun Kleive fra The Chasers og Jøkleba, Ståle Storløkken fra Supersilent og Elephant9, og superbassist Ole Morten Vågan fra Trondheim Jazzorkester og Motif med flere.  Selv har Yttredal jobbet mest med å få andre musikere til å låte bedre og han har også bidratt sterkt i utviklingen av jazzutdanningen i Stavanger.  Med en slikt erfarent ensemble og med en kvartett med stor improvisasjonsevne ønsket Tor å kunne formidle en musikk som er fri, harmonisk, melodisk, rytmisk, hard, myk, rask og sein, de klarte de med glans! Konserten under MaiJazz -19 ble omtalt som en av festivalens absolutte høydepunkt og derfor er det utrolig flott at Vestnorsk jazzsenter sørger for turne med dette glimrende prosjektet som vi mer enn gjerne presenterer på nytt i Stavanger til glede for både «nye og gamle» publikummere!

Besetning:
Tor Yttredal saksofoner, Ståle Storløkken tangenter, Ole Morten Vågan bass, Audun Kleive trommer

  • Last Updated: 28.11.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 30. januar 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tor Yttredal Impression Quartet
Your Recently Viewed Pages