Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

Torsdag på Tungenes: Amund Maarud

Overview

Amund Maarud solo, heilt aleine. Amund Maarud er for mange mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tonos Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger.

Amund Maarud solo, heilt aleine.

Amund Maarud er for mange mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tonos Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger.

Nå har han bestemt seg for å gjøre det sjøl, helt alene. Og han leverer konserter som gjør stort inntrykk på publikum.
Å høre Amund Maarud solo er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når mannen fra Skogbygda går i ett med gitaren og gir alt.Kun ved hjelp av en trampeboks og en haug med ulike gitarer spiller Amund storedeler av sin egen katalog fra debuten «Ripped, Stripped and Sotthern Fried» (2003) til «Volt» (2015) og mere til.


Gled deg til å se en av Norges tøffeste live-artister alene på scenen. Ingen synger blues som denne mannen i Norge (Dagbladet)
Amund Maarud er en tryllekunstner med gitaren, og spiller ikke bare noen soloer som tar pusten fra enhver tilhører, men greier også det kunststykke å krydre riff og mellomspill med henvisninger til andre låter på en måte det er bare å bøye seg dypt i støvet for. (Driva.no)

  • Last Updated: 23.05.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 5. september 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Torsdag på Tungenes: Amund Maarud
Your Recently Viewed Pages