Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

Torsdag på Tungenes: Bård Halsne / Hear Me Roar

Overview

Årets siste konsert på Tungenes blir en dobbeltkonsert med to av regionens fineste låtskrivere!

Årets siste konsert på Tungenes blir en dobbeltkonsert med to av regionens fineste låtskrivere! Vår egen Bård Halsne har releasekonsert for sin første plate under eget navn. Hear Me Roar kommer til Tungenes for første gang.
Bård Halsne er på ingen måte en nykommer i musikklivet, men det er først denne høsten han kommer ut med plate under eget navn. Eg har mitt blod har delvis blitt til på Tungenes fyr hvor Bård har arbeidsrom, så at han har slippkonsert her føles veldig riktig!

Bård Halsne har som gitarist og sanger/låtskriver deltatt i ulike band/ensembler, og vært delaktig i utgivelser og konsepter som Silver voices, Helldorado, Sonic Beat Boom, Bård & Børre band, Hans Williamsen & avløysarane, for å nevne noen.
Roar Kopperstad er Hear me Roar. Han har med seg band og vi får bl. a. høre sanger fra hans ambisiøse plateprosjekt med ni EPer utgitt i løpet av et drøyt år. Melodiøse, stemningsfulle sanger der man kan spore inspirasjon fra bl. a. Robert Ellis, Ryan Adams, Neil Young og Jeff Buckley. Tekstene handler ofte om samliv og kjærlighet, vanskelige og lykkelige stunder, hverdagsliv og mennesker.
Roar Kopperstad åpner sin niende og siste plate i det drøyt året lange ep-prosjektet med sangen «Gold». Det er en passende tittel. Det er gull, det han driver med. -Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.
Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.
Foto: Tonja Hjøllo (Bård Halsne) & John Rodger (Hear Me Roar)

  • Last Updated: 31.08.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 5. desember 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Torsdag på Tungenes: Bård Halsne / Hear Me Roar
Your Recently Viewed Pages