VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Randaberg

Torsdag på Tungenes: Ida Jenshus

  • Tungenesveien 217, Randaberg
  • +47 51414100
  • 28. januar 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ida Jenshus hadde et fantastisk år i 2019 med den nye plata si "From This Day On", og har turnert land og strand. Nå kommer hun til Tungenes i solo-format.

Ida Jenshus hadde et fantastisk år i 2019 med den nye plata si "From This Day On", og har turnert land og strand. Nå kommer hun til Tungenes i solo-format.

I løpet av sine første fem år som plateartist laget Ida Jenshus tre album, Color of the Sun (2008), No Guarantees (2010) og Someone to love (2012) som satte standarden på den norske americana-scenen og som behørig ble premiert med tre Spellemannpriser på rad. Altså tre country-harper på hylla, en bedrift som strengt tatt burde kunne veksles inn i et permanent opphold i Nashville.

Men Ida Jenshus er ikke en artist som hviler, selv ikke på en ekstra stor haug med laurbær. Hun har stadig flyttet grensene for musikken sin. Og i 2019 kom siste tilskudd til diskografien, den flotte og fengende «From This Day On», og det er tydelig at Ida's nye retning er betraktelig mer framoverlent og utadvent enn tidligere. Med sin nydelige stemme, og med et litt mer pop-ete uttrykk fra den siste plata blir det en ny type opplevelse med Ida Jenshus på scenen denne gangen.

Ida er en fantastisk liveartist, med snart 1000 konserter i ryggen. Hun har turnert landet rundt på store turneer ved hver albumutgivelse, og er både en kredibel en folkekjær artist som alltid leverer store konsertopplevelser!

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.

Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.

  • Last Updated: 23.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 28. januar 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Torsdag på Tungenes: Ida Jenshus
Your Recently Viewed Pages