VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Torsdagsvisning: Bill Viola – videoprogram med introduksjon

Overview

Denne torsdagen vil museumspedagog Katharina Ueland gi en introduksjon til videoarbeidet Hatsu-Yume (First Dream) fra 1981 i forkant av visningen.

Som en del av utstillingen Bill Viola - Into the Light vises det i utstillingsperioden fire videoprogram med et utvalg av Bill Violas videoarbeider i museets auditorium. Flere av videoinstallasjonene i utstillingen har utspring i temaer og ideer som først utfolde seg i arbeidene i videoprogrammet.
Denne torsdagen vil museumspedagog Katharina Ueland gi en introduksjon til videoarbeidet Hatsu-Yume (First Dream) fra 1981 i forkant av visningen.


Videoprogram 3:
Hatsu-Yume (First Dream), 1981
For Daien Tanaka Colour, stereo sound; 56 minutes


Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner).Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.


Foto: Bill Viola, Hatsu-Yume (First Dream), 1981, © Bill Viola Studio

  • Last Updated: 27.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 3. juni 2021 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Torsdagsvisning: Bill Viola – videoprogram med introduksjon
Your Recently Viewed Pages