Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sola

Torun Eriksen Duo – Luxury and Waste / Sola Ruinkirke

Overview

Nå kan publikum høre Torun Eriksens fantastiske stemme og innlevelse i duoformat, med den intimiteten og nærheten det skaper.

Nå kan publikum høre Torun Eriksens fantastiske stemme og innlevelse i duoformat, med den intimiteten og nærheten det skaper. Bassist Kjetil Dalland har vært med Torun Eriksen siden de første demo-opptakene hennes på slutten av nittitallet. På en måte er dette ett dykk tilbake til hvor det startet, med å finne sin egen lyd og uttrykk, ta sjanser og ta kontroll. På den andre siden er dette musikk som samler opp og ser framover. Det er en moden og selvsikker artist med et enormt spenn vi skal få oppleve. Her er Torun Eriksens eget personlige univers av jazz, pop og soul, innoverrettet betraktning og drivende, pulserende rytmer med en sterkt gjenkjennelig signatur. I høst kom Luxury and Waste  (Jazzland) innspillingen ut . Nå kan vi få høre musikken i levende live i den vakre Ruinkyrkja på Sola.
Torun Eriksen vokal Kjetil Dalland bass / gitar

  • Last Updated: 17.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 7. mai 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Torun Eriksen Duo – Luxury and Waste / Sola Ruinkirke
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad