Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Torvfestival - Torvfest

Mer info

Torvfest i år, som i fjor!
Torvfestivalen 2024, fredag 16. august
• Aldersgrense: 18 år

Fredag 16. august gjentar vi fjorårets store suksess med Torvfest i teltet, men vi har flere plasser enn i fjor og vi kan love ordentlig torvfeststemning!

De som svingte seg og opplevde den gode stemningen i august '23, har etterspurt flere ganger, - får vi en ny, - sånn kveld som i fjor? Og, -vi kan bare svare JA!
Musikken er topp, danse og svinge seg på gulvet er topp, maten er som i fjor, helt topp!

Skynd dere å bestille billetter, ring gode naboer, venner, familie og kjente og bestill bord. Her blir det rift om plassene!

ELVIS '56 Elvis '56 is back in town! De måtte bare komme tilbake til oss til årets Torvfest, gutta som fikk stemningen i taket og folket ut på dansegulvet. Kanskje Norges fremste Elvis-vokalist Kristian Lysebråte står på scenen med vuggende hofter, stramme bukser, mikrofon i hånden og synger Elvis-låter som Elvis ville likt å høre. Med seg på scenen er dyktige lokale musikere, som bringer frem det beste lydbildet.

Og ikke nok med det, - Smokey Sound kommer også! En av Norges beste Smokey-vokalister Øivind Strand, gjester Søndre Torv med sitt band Smokey Sound som er kjent for å skape god stemning og høy fest og «syng-med-faktor».

Sist oppdatert: 06/15/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt