Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Farsund

Tour des Fjords Farsund

Overview

Torsdag 24. mai blir Farsund sentrum omgjort til et paradis for sykkelinteresserte, og det vil bli organisert mye morro for å skape blest og folkefest rundt noen av verdens beste sykkelryttere! Det er en stor glede å meddele at sisteetappen av Tour des Fjords 2018 starter på Torvet i Farsund sentrum. Velkommen til en folkefest av dimensjoner!

I 2018 byr den sjette utgaven av Tour des Fjords på tre etapper som strekker seg over Sørlandet og sør-vestlandet. Rittet starter tirsdag 22. mai på Lindesnes og avslutter i Egersund torsdag 24. mai. Tour des Fjords blir direkte etterfulgt av det nye rittet Hammer Series i Stavanger og Sandnes, fredag 25. til søndag 27. mai. 

Folkefest på to hjul!
- Vi håper også i år å se mange innbyggere ute i løypene for å være med å skape en diger folkefest og vise regionen frem fra sin beste side. Dette var virkelig noe som i fjor ble lagt merke til blant både sykkelryttere, sportsdirektører samt nasjonale og internasjonale TV-seere. Det ga en uvurderlig og viktig profilering av landsdelen, forklarer Roy Hegreberg.

I start- og målbyene vil det være god mulighet for å komme helt nær de store sykkelstjernene og oppleve lagpresentasjoner, intervju med rytterne og premieseremonier. I tillegg vil det igjen i år bli arrangert barneritt for de minste.

  • Last Updated: 03.01.2018
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

tors 24. mai 2018 12:00

See All
Tour des Fjords Farsund
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad