Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Farsund

Tour des Fjords Farsund

Overview

Sisteetappen av Tour des Fjords 2018 starter på Torvet i Farsund sentrum klokka 13.30. Velkommen til en folkefest av dimensjoner, midt i Farsund sentrum den 24. mai 2018!

Torsdag 24. mai blir Farsund sentrum omgjort til et paradis for sykkelinteresserte, og det vil bli organisert mye morro for å skape blest og folkefest rundt noen av verdens beste sykkelryttere! Det er en stor glede å meddele at sisteetappen av Tour des Fjords 2018 starter på Torvet i Farsund sentrum. Velkommen til en folkefest av dimensjoner!

I dag blir det #SYKKELFEST i Farsund og Vanse!

 

PROGRAM

TOUR DES FJORDS, FARSUND

11.00 Tour des Fjords Barneritt

11.45 Sykkelshow med Eirik Ulltang
En av verdens beste trailsyklister varmer opp publikum før Tour des Fjords. Han er den eneste i verden som har hoppet med sykkel på fjelltoppen Svolværgeita. Med seg har Eirik Ulltang syklist Joachim Skjævestad som begge lover å ta pusten fra publikum. Når de besøker oss blir det spektakulær balansekunst og action. Syklistene hopper opp på biler, over personer, og mellom ulike kasser og konstruksjoner. Dette blir knallgøy!

12.30 Tour des Fjords Proffritt. Innskriving av syklistene.

13.30 Tour des Fjords Proffritt Start Tour des Fjords fra Torvet

13.31 Farsund pike- og guttemusikkorps spiller på Torvet

Ca. 14.00 Vi heier syklistene opp Kirkebakken!

11.00 – 15.00: Morsomme aktiviteter for barna! Hennig-Olsen Is deler ut gratis is, og Coop Extra står for grillmat til alle.
 

TOUR DES FJORDS, VANSE

13.15 Sykkelshow med Eirik Ulltang

12.00 – 15.00: MOT-aktiviteter / hoppemadrass! Ferdighetssykling for barn. Borhaug Musikkorps spiller opp. Hennig-Olsen Is deler ut gratis is, og Coop Extra står for grillmat til alle. 

17.15 Sykkeshow på Flipside – Gratis inngang!

 

Folkefest på to hjul!
- Vi håper også i år å se mange innbyggere ute i løypene for å være med å skape en diger folkefest og vise regionen frem fra sin beste side. Dette var virkelig noe som i fjor ble lagt merke til blant både sykkelryttere, sportsdirektører samt nasjonale og internasjonale TV-seere. Det ga en uvurderlig og viktig profilering av landsdelen, forklarer Roy Hegreberg.

Sperringer i Farsund
Hele Farsund sentrum vil bli dominert av sykkelrittet denne dagen fram til kl 14.30. De store lagbussene med følgebiler og støtteapparat vil være parkert både i sentrumsgater, på Nordkapp og på Gåseholmen. 

BEGRENSET PARKERING i Farsund sentrum
Hele Farsund sentrum vil bli dominert av sykkelrittet denne dagen fram til kl 1430. De store lagbussene med følgebiler og støtteapparat vil være parkert både i sentrumsgater, på Nordkapp og på Gåseholmen. Det blir fullt på parkeringsplassen på Nordkapp og i Farsund sentrum.

Det vil være parkering forbudt i hele traseen under rittet. I tillegg vil det være svært begrenset tilgang på parkering i Farsund sentrum. Vi oppfordrer derfor så mange som mulig til å gå, sykle eller kjøre sammen denne dagen. De som velger å kjøre må påregne å parkere et stykke unna sentrum.

BUSS
Bussene vil med ett unntak gå som vanlig. Rutebussen som går 12.30 fra Amfi, blir innstilt som følge av veistengningene. Skoleskyssen blir noe forskjøvet, men blir ivaretatt. Elevene får egen informasjon om dette.

Sperringer i Vanse
Det vil være sperret for parkering og trafikk foran COOP Extra fra ca. kl. 10.00. Fylkesvei 43 vil bli helt sperret for trafikk fra kl. 1230. Gjerde ved Flekkefjord Sparebank.

  • Last Updated: 24.05.2018
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

tors 24. mai 2018 12:00 18:00

See All
Tour des Fjords Farsund
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad