Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Tour of Norway: fra vest til øst

Overview

Nye Tour of Norway starter i Stavanger og avsluttes i Hønefoss.

Etappene i nye Tour of Norway er endelig klare for lansering. Det nye etapperittet presenterte nylig et veldig sterkt startfelt, og presenterer i dag de seks spennende etappene.

Nye Tour of Norway er en sammenslåing av Tour des Fjords og Tour of Norway, og arrangeres som et proffritt på kategori 2HC på den internasjonale kalenderen. Årets ritt vil starte i Rogaland. Deretter vil det bli etapper i Agder-fylkene, Telemark, Vestfold, Buskerud og Oppland. Etapperittet vil altså flytte seg over et vesentlig større geografisk område enn tidligere. - I og med at Tour des Fjords og Tour of Norway tradisjonelt har blitt arrangert på henholdsvis Vestlandet og Østlandet er det gledelig å kunne arrangere den første etappen i det nye rittet fra vest til øst. Tour des Fjords etappene i Agder-fylkene var en svært stor suksess i 2018. Vi har stor tro på at kombinasjonen av Vestlandet, Sørlandet og Østlandet vil bli en veldig god løsning i 2019, sier daglig leder i arrangementsselskapet Tour des Fjords AS, Roy Hegreberg.

  • Last Updated: 20.02.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 28. mai 2019

on. 29. mai 2019

to. 30. mai 2019

fr. 31. mai 2019

lø. 1. juni 2019

sø. 2. juni 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tour of Norway: fra vest til øst
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad