VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Tove Bøygård med band // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 30. september 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tove Bøygard er klar med «Eld», hennes åttende album med eget materiale. Det er fysisk tilgjengelig på CD og vinyl i januar og digitalt fra 12.02.21. «Eld» handler om «eldhug» (lidenskap) og kjærleikens motstykke i angst og uro, om skyldfølelse og tilgivelsens kunst, og om å stå opp mot likegyldigheten.

Tove Bøygard er klar med «Eld», hennes åttende album med eget materiale. Det er fysisk tilgjengelig på CD og vinyl i januar og digitalt fra 12.02.21.

«Eld» er, i likhet med Toves to siste album, et konseptalbum. Det handler om «eldhug» (lidenskap) og kjærleikens motstykke i angst og uro, om skyldfølelse og tilgivelsens kunst, og om å stå opp mot likegyldigheten: «Det er likesæla som talar, og den er dauden sin bror!»

Hver låt lever sitt eget liv, uten hensyn til sjanger, spilt inn «live» på fire dager hos Freddy i Halden.

Tekst, melodi, vokal: Tove Bøygard

Produsent og strengemester: Gitarer, fiolin, bratsj, chello, hardingfele, banjo, dobro, pedalsteel, lapsteel, mandolin, harpe, tangenter, munnspill, kor: Freddy Holm.

Trommer og perkusjon: Eivind Kløverød.

Bass og kor: Jørun Bøgeberg.

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt.

En konsert med Tove Bøygard setter sine spor hos tilhørerne. Her er noen tilbakemeldinger: «Energibomben Tove Bøygard med band ble en ny favoritt i Strengen. De imponerte med en energisk konsert med fullt trøkk og fikk fart i publikum.» Varden, Viser Ved Kanalen – 2019. «Det er sjeldent å bli spurt 100 ganger om «hvor har du fått tak i henne? Hun var fantastisk!!»» Arrangør av Cornelis-festivalen 2017 i Bergen. «Musikalsk var Tove Bøygard eit høgdepunkt!» Arrangør av Sundreball 2018. «Tove leverte ei glitrande forestilling til eit publikum som verkeleg sette stor pris på konserten.» Arrangør av Fauskivalen, Hemsedal, 2018. «Med musikerne Eivind Kløverød, Jørun Bøgeberg og Freddy Holm, som alle er trollmenn på henholdsvis trommer, seksstrengs bass og alle mulige strengeinstrumenter har Norge endelig fått en artist i klassen med Lucinda Williams." Bluesnews på Notodden Bluesfestival 2017.

Dørene åpner kl. 19.00 med salg av Violetas pizza

  • Last Updated: 06.07.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 30. september 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tove Bøygård med band // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages