Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Tove Bøygard og verdens beste band // Releasekonsert

Overview

Tove Bøygard, en av landets mest kritikerroste artister. Nå kommer hun til Rockers i Langesund.

Tove Bøygard, en av landets mest kritikerroste artister, slipper sitt femte soloalbum 15.9.23. Platen har fått tittelen "Kaldt Vatn", og med det er element-kvadrologien fullendt.

Samtlige tidligere album har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse, "Blåe Drag" (2017), "Jord" (2019) og Eld (2021). Bluesnews gav full pott til "Eld" og skrev: «Jeg er lei meg for at det ikke finnes noe over terningkast 6. For jeg tror, i øyeblikket, og spør meg gjerne igjen om et år, at dette er det sterkeste norske albumet jeg har anmeldt noensinne!"

Aftenposten kastet terningkast seks for "Jord" og konstaterte at Tove Bøygard er «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver». Dagsavisen kvitterte med: «Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte». Og Dagbladet beskrev henne som: «En god miks av Emmylou Harris, Lucinda Williams og Patti Smith».

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Formidlingsevne og nærvær er ord som går igjen i beskrivelser av konsertopplevelser med Tove. Hun har med seg tre av Norges dyktigste og mest allsidige musikere, de er med god grunn blitt kalt for «verdens beste band»: Freddy Holm på alt med strenger, Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer.

En konsert med Tove Bøygard setter sine spor hos tilhørerne. Her er noen tilbakemeldinger "Hun griper tak i publikum fra første sekund. Det er show, det er artisteri, det er dønn tøft." Dust of Daylight, Den Forvitnelege Coutryfestivalen - 2022
«Energibomben Tove Bøygard med band ble en ny favoritt i Strengen. De imponerte med en energisk konsert med fullt trøkk og fikk fart i publikum.» Varden, Viser Ved Kanalen – 2019.

«Det er sjeldent å bli spurt 100 ganger om «hvor har du fått tak i henne? Hun var fantastisk!!»» Arrangør av Cornelis-festivalen 2017 i Bergen.
«Musikalsk var Tove Bøygard eit høgdepunkt!» Arrangør av Sundreball 2018.

«Tove leverte ei glitrande forestilling til eit publikum som verkeleg sette stor pris på konserten.» Arrangør av Fauskivalen, Hemsedal, 2018.
«Med musikerne Eivind Kløverød, Jørun Bøgeberg og Freddy Holm, som alle er trollmenn på henholdsvis trommer, seksstrengs bass og alle mulige strengeinstrumenter har Norge endelig fått en artist i klassen med Lucinda Williams." Bluesnews på Notodden Bluesfestival 2017.

Tove har gjestet Rockers både solo, med band og i Engla & Banditter, og har innfridd hver gang. Vi er stolte over at Tove med Verdens beste band velger Rockers som et av få konsertsteder på den høstens release-turné for utgivelse av nye album «Kaldt Vatn».

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 23. september 2023 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tove Bøygard og verdens beste band // Releasekonsert
Your Recently Viewed Pages