VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal VOLDA

Trandal Countryfestival

Overview

Om dere opplever det står FULT på enkelte billetter, Er det fordi vi må se det ann, hvor mange billetter vi kan selge, Derfor har vi satt et tak på Billettene, men om regjeringa åpner opp mer, så legges det ut flere fortløpende. !!!VI MÅ Å TA FORBEHOLD OM AT FESTIVALEN KAN BLI AVLYST!!!!


CAMPING CHRISTIAN GAARD: tikkio.com/tickets/22330-trandal-bluesfestival-camping (NB!!!! Står Blues, men er Country)
Da håper vi at vi får gjennomført festival i 2021
Vi legger ut billetter for salg nå, men gjør oppmerksom på at det kan bli begrensa med ant. Billetter på grunn av restriksjoner. Det vil også medføre at om arr. Blir avlyst, vil di som ønsker det få refundert billettprisen, minus gebyret som Tikkio skal ha.
Du må kjøpe Festivalpass for hele helga om du skal campe på Christian gaard hele helga, Ellers risikerer du å ikke få Plassen din. Vis kjøpt Festivalpass og Camping ved innsjekk.

Country festivalen på Trandal , ein Liten &Nett ikke minst ein spennande festival midt mellom fjord og fjell i den flotte Hjørundfjorden på Sunnmøre,
Den arrangeres på Christian Gaard Bygdetun som ligg i Bygda Trandal stedet som drives av familien Storeide som er landskjent Gjennom tv (Der ingen skulle tru, at nokon kunne bu på NRK)og media som eit unikt turiststed og festarena , dette er også stedet som VASSENDGUTANE syng om (Trandal),www.christian-gaard.no/

Christin Gaard Bygdetun er kjent for sin gjestfrihet, kortreiste måltider og dramatiske vakre natur, du reiser herfra med ein følelse av hit vil du tilbake.

*Festivalen er litt annleis en andre festivaler, fordi den vert presentert i ei fjordbygd utan vegforbindelse til omverdenen, for å komme deg hit så må du komme til fots eller sjøvegen,(Ferje/Skyssbåt/privatbåt,)du finn ein unik og makelaus stad ,med en muligheit for Camping, Du må da ta Bilferje fra Lekneset,Sæbø eller Standal, men det er veldig mange som velger å stå på Hotell Sagafjord på Sæbø og på Standal for å ta skyssbåtene til festivalområdet (info om dette finner du på vår hjemmeside Trandalcountry.com eller vår Facebook side)

* Dette er En festival hvor vi tørker "støv" av tidligere store Countrystemmer... Samtidig presentere fremadstormende nye Countryartister..
En ganske unik festival, hvor publikum og Artister mingler sammen, hvor ingen ting er så veldig høytidelig.. Det viktigste er at både Publikum , Artister og arrangører Koser seg Max i et Hyggelig miljø..

  • Last Updated: 06.06.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 12. august 2021 16:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trandal Countryfestival
Your Recently Viewed Pages