Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

TRANG FØDSEL i bakgården på Kaffka

Overview

Etter fjorårssuksessen med Trang Fødsel i bakgården på Kaffka, bare måtte vi ha gutta tilbake denne sommeren også. De som var der, opplevde en av de mest underholdende og morsomme konsertene som noen gang har funnet sted i bakgården og kommer nok tilbake i år også.

Nå har bandet også med seg nye låter, som den nye singelen "Jeg er faen meg det beste som har hendt deg". Kanskje blir det noen smakebiter fra noe av det frontmann Hans Petter Aaserud presterer i TV2-serien Hver gang vi møtes utover vinteren også. Første program er lørdag 6. januar og Hans Petter/Trang Fødsel sin kveld er lørdag 20. januar.

Se for deg at du sitter sammen med dine beste venner på et svaberg. Sola går ned i horisonten og lukten fra grillen begynner så smått å forsvinne. Rundt deg høres latter og prat fra folk som hygger seg sammen i de sene nattetimer. Fra Radioen triller toner fra Trang fødsel og du tenker at nå skulle jeg ønske jeg var i bakgården på Kaffka på konsert og hørte "Kursiv", "Drømmedame", "På fredag", "James Bond", "Manisk" og "Livet det er helt ålreit ".

Men livet blir helt ålreit denne kvelden i bakgården, med et av landets mest populære band som fremfører noen av de mest populære låtene de siste 20 årene, enten det gjelder fest eller norsk radio.

Bordreservasjon ved minimum 8 pers, tlf: 97162716
HUSK: Vi har 200 sitteplasser og 150 ståplasser i bakgården, så vær tidlig ute om du vil sitte!

  • Last Updated: 15.12.2017
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

fre 8. juni 2018 21:00 23:59

See All
TRANG FØDSEL i bakgården på Kaffka
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad