Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken ULLENSAKER

Travelin med Silje

Overview

Travelin' Storband gjør et nytt bekjentskap når de nå presenterer seg sammen med Silje Nergaard.

Silje har vært banebrytende på den internasjonale jazzscenen i over 30 år og har skapt sitt helt egne ¬personlige uttrykk både som sanger og komponist. Hun har blitt kåret til årets spellemann, turnert verden rundt og sunget med artister som Al Jarreau, Pat Metheny, John Scofield, Kurt Elling og norske Morten Harket. Hun har medvirket på utallige innspillinger og flere kjente band har gjort coverersjoner av hennes låter bl.a. Manhattan Transfer. Hun har over 14 egne utgivelser, som «Tell Me Where You're Going».

Travelin' Storband er kjent for å utforske alle sider av storband-sjangeren, og har opp gjennom årene hatt utallige prosjekter og konserter i samarbeid med både profesjonelle musikere og vokalister, samt med amatører og lokale kor-grupper.

Travelin' Storband har spilt på de fleste små og store ¬konsertscener på Romerike. Med temaer som Sting, Blood, Sweat and Tears, 70-tallets disco-klassikere, Chicago, Frank Sinatra, Steely Dan – for ikke å glemme konserter med gode, gamle Swing- og Jazz-klassikere (med vokalister som ¬Marian Aas Hansen og Venke Knutson) har Travelin' Storband hatt et meget bredt repertoar i mange år. Storbandet har også spilt på festivaler som for eksempel Jessheimdagene hvert år, og har også vært fast band på ¬retro-arrangementet Gardermoen Revival.

Denne gangen gleder vi oss til å presentere Silje Nergaard, med hennes unike og fantastiske musikalske jazz-univers i en storbandkontekst.

Varighet: 120 min inkl pause

Ledsagere går inn gratis. For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (3 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Greater Oslo
Dates

fr. 11. mars 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Travelin med Silje
Your Recently Viewed Pages