VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet TYNSET

Trekkspillcafé med Øivind Farmen og Håvard Svendsrud

Overview

Et perledykk i trekkspillmusikken hvor man får oppleve klassisk konsertmusikk og kjente gammeldanslåter side ved side.
De er begge klassisk utdannet ved Barratt Dues Musikkinstitutt, men har i tillegg til den klassiske musikken hver på sin kant vært svært aktive innen tradisjonell trekkspillmusikk og andre stilarter. Når de nå er ute på turné, er det med utgangspunkt i en type konsert som startet helt tilbake i 2008 på Norsk Radiomuseum, hvor konseptet var at de ikke skulle øve på forhånd, men komme sammen å spille kjente låter etter egne innfall og publikums innspill der og da. Dette ble en stor suksess, og de har senere stadig videreutviklet denne meget levende og intime konsertatmosformen på ulike reiser rundt om i landet.
Første avdeling er denne gang viet intet mindre enn en av de aller mest berømte stilskaperne innen konsertmusikk på trekkspill; Pietro Frosini! Gjennom ord og toner, solospill og duetter får vi presentert smakebiter fra en legendarisk tid og et repertoar som har vekket interesse til store skarer av trekkspillere igjennom mange tiår.
I andre avdeling løsnes det ytterligere på snippen og "veien blir til mens man går" i et blandet repertoar og improvisert samspill, og mulighet for å komme med ønsker fra salen er også til stede. De er selv alltid spente på utfallet av denne avdelingen, og sier at mange fine ting kan oppstå på en slik måte, samtidig er fallhøyden unektelig større enn med et trygt innøvd repertoar. Erfaringen viser imidlertid at vi kan garantere at dette vil bli en særdeles trivelig konsertstund!

  • Last Updated: 21.09.2021
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

on. 20. oktober 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trekkspillcafé med Øivind Farmen og Håvard Svendsrud
Your Recently Viewed Pages