Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Treretters middag i Fjæra Sjøhus

I 2009 vart Petter kåra til Nordens mest lovande kokk (Linie Award), og han har mellom anna jobba på Bagatelle i Oslo, under Eyvind Hellstrøm, og på Bare på 13 i Bergen. Torjus har mellom anna erfaring som kjøkkensjef på Landmark i Bergen, 29|2 Aurland og Bjørnøya Meteorologiske Stasjon. Om det er sjømat, sidersmaking eller gatemat, så lagar dei mat av lokale og berekraftige råvarer. Her blir det garantert mykje god smak og herlege matopplevingar.
Meny med sesongens lokale råvarer.
Det blir servert tre rettar frå grill som inneheld ein forrett med grønnsaker og lokal ost, hovudrett med fersk heilgrilla fisk, og ein dessert med is.

Sist oppdatert: 06/19/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt