Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Trine Rein: Queen of Soul - en tribute til Aretha Franklin

Mer info

Det er ingen tilfeldighet at Aretha Franklin fikk tilnavnet «The Queen of Soul», få artister fortjener en hyllest mer enn henne. Aretha Franklin topper Rolling Stones liste over verdens 200 beste sangere innen pop-musikken gjennom de 100 siste årene, hun har blitt tildelt 20 Grammy awards, og har inspirert sangere og musikere gjennom 50 år.

«Det er med en enorm respekt og ærefrykt jeg påtar meg dette prosjektet,» sier Trine Rein. «Franklin har inspirert meg så lenge jeg kan huske, og i et bredt spekter av sjangere innen populærmusikken. Hun har gitt meg inspirasjoner innen både soul, funk, R&B, gospel og pop, og uansett hva hun har sunget inn gjør hun det med en så dyp innlevelse at man ikke kan unngå å bli berørt.»

Slik åpner Trine Rein nyheten om sitt neste prosjekt, nemlig en hyllest til Aretha Franklins liv og musikk. Drømmen om å samle Franklins karriere i en konsert eller forestilling har lenge stått på ønskelisten. Få artister kan måle seg med stemmeprakten til Trine Rein, og enda færre når opp til kvalitetene til The Queen of Soul.

Rein har mange interessante historier å by på og publikum vil bli litt bedre kjent med personen Aretha Franklin i løpet av kvelden.

Vi lover en fullspekket konsertforestilling hvor Aretha Franklins hits står i fokus, bl.a. låter som «Respect», «Think» og «Natural Woman». For å skape ennå mer trøkk og magisk stemning er koret Good Vibrations Showkor fra Jessheim med på låter som "Sisters Are Doin' It for Themselves" m.fl.

Velkommen til en musikalsk festkveld!

For ledsagerbillett kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.

Sist oppdatert: 07/14/2024

Kilde: Visit Greater Oslo

Sider du nylig har besøkt