Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Trine Rein Duo

Overview

Trine Rein inviterer til en hyggelig musikalsk aften hvor publikum både får oppleve flotte musikalske fremføringer, og rørende såvel som morsomme innslag mellom låtene.

Endelig kom det nye albumet - ALIVE - fra Trine Rein. Et album som er spekket med livserfaring, fengende melodier og aktiviserende rytmer! Nå er det tid for å reise ut i det ganske land for å fremføre ny musikk, samt kjente og kjære låter fra et rikholdig repertoar.

Musikken kan stå både med og uten band i ryggen, og i dette tilfellet kommer Reins stemmeprakt om mulig enda bedre frem i en akustisk setting. Hun reiser rundt med konserten ALIVE, og krydrer kvelden med egne opplevelser og underholdende historier fra virkeligheten.

I år markerer Trine Rein 30 år som soloartist - Det er altså 30 år siden megahiten `Just Miss The Train` for første gang så dagens lys på albumet `Finders Keepers`og startet en innholdsrik og spennende karriere i underholdsningsbransjen som fortsatt lever i beste velgående.

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 27. juli 2023 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trine Rein Duo
Your Recently Viewed Pages