Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Trine Rein - Julegaven

Overview

For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert Julegaven. Med seg på laget har hun gjesteartist Adrian Jørgensen.

For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert Julegaven. Med seg på laget har hun gjesteartist Adrian Jørgensen med den vakre stemmen som vi er blitt kjent med via både X Factor, The Voice, MGP med låten The Bubble, og Stjernekamp på NRK. Julegaven byr også i år på lokale kor i hver kirke som vil bidra til å skape den gode julestemningen vi lengter etter.

I Immanuels kirke treffer hun Aquarius som kommer til å kaste glans over konserten. Etter et historisk spesielt år skal det bli godt å få med seg en julekonsert med mening, god musikk og ikke minst, en god latter. Det trenger vi nå! Trine Rein er kjent for å by på seg selv som artist og sanger, og med en habil sanger som Adrian i tillegg er det ikke mye å lure på: Dette blir skikkelig gromlyd!

Apropos gromlyd, årets band består av Trine Reins faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, Kenneth Bjørdal på Hammond orgel, og Alexander Pettersen på trommer og perkusjon. På lyd har hun med seg Bodvar Tornes, og med dette stjernelaget er kvelden satt, og de gode musikkopplevelsene står i kø. Hjertelig velkommen til en veldig hyggelig førjulskonsert med Julegaven!

Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart. Varighet ca. 80 minutter uten pause.

  • Last Updated: 09.11.2021
  • Source: Halden Turist
Dates

ma. 20. desember 2021 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trine Rein - Julegaven
Your Recently Viewed Pages