Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Trine Rein

Mer info

Dørene åpner: 19:00
Konsertstart ca: 20:00
ID: 18 år
Sittende publikum

Med 10 albumutgivelser bak seg har Trine Rein flere musikalske perler å presentere for publikum. Hun er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med.

I år har hun også fordypet seg i Aretha Franklins rikholdige låtkatalog, og skal senhøstes på turné med «Queen of Soul» a tribute to Aretha Franklin.

Det er over 30 år siden megahiten 'Just Missed The Train' for første gang så dagens lys på albumet 'Finders Keepers', og startet en innholdsrik og spennende internasjonal karriere i underholdningsbransjen for artisten.

Dette ble oppfulgt av låter som Stay with me baby, Torn, og Do you really wanna leave me this way. Trine Rein har solgt over 1 million album på verdensbasis
I denne akustiske konserten inviterer Trine Rein til en hyggelig musikalsk aften hvor publikum både får oppleve flotte musikalske fremføringer, og rørende såvel som morsomme innslag mellom låtene.

Dette er en konsert man blir i godt humør av, og med en variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist.

Hjertelig velkommen til Trine Rein – Tett på!

Sist oppdatert: 05/28/2024

Kilde: VisitMOSS AS

Sider du nylig har besøkt