VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Trittico Extravaganza i Spiseriet

Overview

Vi fortsetter med konserter i Spiseriet enkelte fredagskvelder utover høsten, og fredag 6. november inntar trioen Trittico Extravaganza «scenen» i Spiseriet. Velkommen til et glitrende musikalsk show fullt av humor!

Med en stor grad av selvironi tar Heloise Baldelli (sopran), Izabela Loviskova (mezzo) og Kiril Kutin (klaver) deg bak scenen til opera- og musikkverdenen. Du vil få høre alt om de verste stereotypene og oppdage noen uventede sannheter, sammen med noen øyeblikk av ren komedie og fullstendig tull! Forestillingen vil kjøre delvis på norsk og engelsk, ettersom de fleste musikalske numre er hentet fra det amerikanske repertoaret.

Sanger og duetter av publikumsfavoritter som Kurt Weill og Gerschwin, så vel som mindre kjente samtidskomponister, inkludert Ben Moore og William Bolcom.

Trittico Extravaganza er et internasjonalt ensemble basert i Stavanger. Det ble opprettet i 2020 av tre musikere med en lang sceneerfaring, samlet av deres ønske om å utfordre rammene til den tradisjonelle konsertformen. Dypt forankret i klassisk tradisjon og teknikk, plukker de repertoaret deres fra andre sjangre som kabaret, musikal og jazz sammen med opera og melodie. Deres formål er å bringe publikum glede og få dem til å relatere seg igjen til klassisk musikk.

MEDVIRKENDE
Heloise Baldelli, sopran
Izabela Loviskova, mezzo
Kiril Kutin, klaver

VARIGHET
ca. 1 time, uten pause.

En helaften med god musikk, mat og drikke
I forbindelse med denne konserten tilbyr Spiseriet en egen konsertmeny, bestående av dagens 3-retter eller 5-retter. Ved forhåndsbestilling av konsertmeny sammen med billett, gir Spiseriet en rabatt. Du kan også bestille vinpakke til de ulike menyene. Konsertgjester som ikke vil bestille mat og drikke på forhånd, er selvsagt velkomne til å gjøre det under besøket. Og, for ordens skyld nevner vi at det selvfølgelig ikke er spiseplikt.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.
Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

  • Last Updated: 18.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 6. november 2020 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trittico Extravaganza i Spiseriet
Your Recently Viewed Pages