Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

TROLL I ESKE - 12/4 KL. 18:00

Overview

Velkommen til en filmatisk blind date!

Én gang i måneden arrangerer vi Troll i eske. På disse visningene viser vi en rykende fersk kinofilm som om et par dager, uker eller måneder vil få ordinær kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lysene dempes og filmen begynner. Ikke engang ved billettsalget får du vite hva du skal se. Det eneste vi kan love, er at filmen ikke har vært vist på kino i Bergen tidligere – BIFF inkludert.

Etter noen års opphold under koronapandemien er vi så glade for å være tilbake med Troll i eske-visningene. Takk til filmdistributørene som tilbyr oss premierefilmer til disse visningene.

Et utvalg av filmer som tidligere har blitt vist på Troll i eske: The Revenant, Zootropolis, Where to Invade Next, La La Land, 20th Century Women, Om kropp og sjel, Lumiere! Eventyret begynner, Battle of the Sexes, All the Money in the World og Den skyldige.

Rullestolbrukere
Cinemateket har en rullestolplass på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 24.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 12. april 2023 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TROLL I ESKE - 12/4 KL. 18:00
Your Recently Viewed Pages