VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Trolljegerprøven

Overview

Bestill din deltagelse i årets Trolljegerprøve! Vått, rått og herlig! Her handler det om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Ved hjelp av ditt nye og forbedrede syn på hindringer blir du et sterkere og bedre menneske og en TROLLJEGER! Dette er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil.

Vått, rått og herlig! Her handler det om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Ved hjelp av ditt nye og forbedrede syn på hindringer blir du et sterkere og bedre menneske og en TROLLJEGER! Dette er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil. Den går mellom bakker og berg, over bekker og vann, gjennom myr og skog. Norge er kjent for vill, vakker og rå natur...... og TROLL.. Er du redd for troll, er det kanskje lurt å holde seg hjemme!

Klart du tør!
Bli med på Trolljegerprøven. Hva er Trolljegerprøven? Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp og har opphav i Sandnes. Dette ble første gang arrangert i 2013, og er ekte norsk natur på rundt 8 km hvor du løper i skog og mark, hvor det er satt ut masse utfordrende hinder i naturen. Her kan du løpe alene eller i lag.

Du kan delta på løpene enten alene som Enstøing eller sammen med andre som Jaktlag.

Som Enstøing klarer du å ta vare på deg selv under tøffe forhold. Hindringene tar du med fatning og lar deg ikke stoppe.

Som Jaktlag er ditt motto «sammen er vi sterkest» hvor du kommer deg gjennom løpet i godt samarbeid sammen med 2 - 7 andre deltagere.

Løpet er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil med rundt 30 - 40 hinder fordelt på en strekning på 8 km. Løypen går mellom bakker og berg, over bekker og vann, gjennom myr og skog, og rå norsk natur.

Løpet legger også opp til å kunne orientere seg i terrenget. Løypen er merket, men det er et bevisst valg å ikke lage «oppmerkede veier» gjennom hele løpet. Noe av utfordringen er derfor å bruke litt tid på å se etter merker, finne veien og ikke blindt stole på at den foran deg nødvendigvis løper riktig.

 

  • Last Updated: 15.06.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 15. august 2020

sø. 16. august 2020

ma. 17. august 2020

ti. 18. august 2020

on. 19. august 2020

to. 20. august 2020

fr. 21. august 2020

lø. 22. august 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trolljegerprøven
Your Recently Viewed Pages