Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Trolljegerprøven

Overview

Bestill din deltagelse i årets Trolljegerprøve! Vått, rått og herlig! Her handler det om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Ved hjelp av ditt nye og forbedrede syn på hindringer blir du et sterkere og bedre menneske og en TROLLJEGER! Dette er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil.

Vått, rått og herlig! Her handler det om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Ved hjelp av ditt nye og forbedrede syn på hindringer blir du et sterkere og bedre menneske og en TROLLJEGER! Dette er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil. Den går mellom bakker og berg, over bekker og vann, gjennom myr og skog. Norge er kjent for vill, vakker og rå natur...... og TROLL.. Er du redd for troll, er det kanskje lurt å holde seg hjemme!

Klart du tør!
Bli med på Trolljegerprøven. Hva er Trolljegerprøven? Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp og har opphav i Sandnes. Dette ble første gang arrangert i 2013, og er ekte norsk natur på rundt 8 km hvor du løper i skog og mark, hvor det er satt ut masse utfordrende hinder i naturen. Her kan du løpe alene eller i lag.

 

  • Last Updated: 26.03.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 15. juni 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trolljegerprøven
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad