Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Trondheim triatlon 2018

Overview

Triatlon er en allsidig idrett som består av tre disipliner: Svømming, sykling og løping. I triatlonkonkurranser gjennomføres de tre disiplinene i rekkefølge uten pause, så deltakerne må skifte bekledning og utstyr mellom hver disiplin mens klokka går. Triatlon er allidrett for barn – og for voksne!

Blant de som har hørt om triatlon, er inntrykket ofte at dette er ekstremt og bare for hardbarkinger. Mange ser for seg Ironman Hawaii eller Norseman Extreme Triathlon. Det er sant at det finnes lange og harde triatlonkonkurranser, men det er slett ikke hele sannheten. Langt mer grunnleggende for de fleste triatleter er at de liker å holde seg i form, at de trener allsidig og i pakt med hverdagens rammeverk og skiftende krav.

De vanligste distansene i triatlon er normal distanse, også kalt olympisk  (1500 meter svømming, 40 km sykling og 10 km løping), halv Ironman (1900 meter svømming, 90 km sykling og 21 km løping) og Ironman (3800 meter svømming, 180 km sykling og 42 km løping). I tillegg finnes det et utall kortere sprintdistanser. Noen ser seg ut en av de lange distansene som en måte å teste egne grenser. For andre holder det lenge å ha en kort triatlonkonkurranse som mål å trene mot. Andre igjen ønsker ikke å delta i konkurranser men liker variasjonen sporten gir.

Triatlon er en idrett som har plass til alle. Triatlon er den perfekte mosjonistidretten.

Om 2018 spesielt.  I 2018 arrangeres Trondheim Triatlon for 6. gang. De fem tidligere årene har arrangementet bestått av det normaldistansen eller også benevnt som «olympisk».   I 2018 består den i tillegg av langdistansetriatlon som til og med er norgesmesterskap (NM). Arrangementskomiteen legger også opp en ny øvelse, nemlig stafett for lag.

Det forventes om lag 400 deltakere og et publikum i tusentall. Erfaringsmessig er det godt vær i Trondheim denne helga i august så alt vil ligge til rette for en fantastisk helg for alle.

  • Last Updated: 28.02.2018
  • Source: Trondheim Events
Dates

søn 26. august 2018 11:00 18:00

See All
Trondheim triatlon 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad