VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Trondheimsolistene kvintett og Gjermund Larsen

  • Kjøpmannsgata 1 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7013 Norway
  • +47 92200322
  • 28. oktober 2020
  •  /  20:00
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Som del av prosjektet «Pilegrimsbyen Trondheim» lanserer vi bedriftsnettverket «Pilegrimspartner». I den forbindelse inviterer vi alle våre partnere og støttespillere til Pilegrimsgården 28. oktober klokken 20.00. Vår nyeste partner; Trondheimsolistene vil holde intimkonsert med Gjermund Larsen. Larsen er folkemusiker og komponist, og er blant annet kjent for å utfordre folkemusikktradisjonen med sjangeroverskridende komposisjoner. Trondheimsolistene og Larsen har samarbeidet i mer enn 15 år. Du vil også få sjansen til å lære mer om bedriftsnettverket og våre nåværende partnere.

Pilegrimspartner er et nettverk bestående av kultur og næringsaktører i Trondheim. I samarbeid jobber vi for å styrke det gode vertskapet for tilreisende pilegrimer og dermed bidra til å synliggjøre Trondheim som det viktigste pilegrimsmålet i Nord-Europa.

Trondheimsolistene har gjennom mange år utviklet en unik profil som Norges Pilegrimsorkester. Med utgangspunkt i Nidarosdomen og Trondheim som Norges pilegrimshovedstad, besøker orkesteret norske og internasjonale festivaler, konsertserier og større kirkelige handlinger.

Med sine konserter på pilegrimssteder som Santiago de Compostela, Rouen, Canterbury, Orknøyene, Roma og Betlehem, samt de norske pilegrimsstedene, bidrar Trondheimsolistene til å oppfylle de overordnede pilegrimsmålene, hvor kultur og kulturarv er sentrale elementer.
Trondheimsolistene tar Olavsarven ut i verden, og de trekker pilegrimer og andre samarbeidspartnere til Trondheim og Trøndelag.

Vi anbefaler å være tidlig ute med påmelding til arrangementet, da vi forventer stor pågang. Vi har dessverre kun plass til 35 gjester på grunn av smittevernhensyn.

Påmelding gjøres via Hoopla:
https://pilegrimsgarden.hoopla.no/sales/pilegrimspartner

Streif Bakeri & Cafe holder åpent for servering. Vel møtt til en hyggelig kveld på pilegrimsgården.

  • Last Updated: 15.10.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

on. 28. oktober 2020 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trondheimsolistene kvintett og Gjermund Larsen
Your Recently Viewed Pages