Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Trondhjemsnatt - NBB m/Stephen Brandt-Hansen

  • Kongens gate 5 Sør-Trøndelag Trondheim 7011
  • 14. november 2021
  •  /  19:30
  •  /  Price 350,- / 250,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Nidaros Brass Band vil med stor glede i år presenterer Stephen Brandt-Hansen som sangsolist på vår tradisjonelle konsert i samarbeid med Frelsesarméen i Trondheim! Han er en fantastisk artist som debuterte i rollen som Jesus i Jesus Christ Superstar på Trøndelag Teater i 2001, og han har nå en lang karriere bak seg i Norge og utlandet. Stephen har en helt spesiell stemme, og han har valgt ut en nydelig bukett sanger som vi er så heldig å få akkompagnere. Med seg på konserten har han med seg vokalgruppen dubEdåre fra Trondheim! 
Kammerkoret A Cappellissimo er selvsagt med på å skape god stemning, både med egne sanger og sammen med oss. Dette strålende koret har vi hatt gleden av å samarbeide med helt siden 2014. Med Grete Daling som dirigent og musikalsk leder er vi alltid trygge på at repertoar og kvalitet er av beste sort. Trondhjemsnatt er en meningsfylt og god tradisjon som vi hvert år satser stort på, og legger ned mye arbeid for. Vi har lagt opp til et variert og stemningsfullt program som passer kirka og anledningen. Overskuddet fra konserten går til Frelsesarméens sosiale arbeid i Trondheim. Velkommen til en strålende aften!

  • Last Updated: 11.10.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

sø. 14. november 2021 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trondhjemsnatt - NBB m/Stephen Brandt-Hansen
Your Recently Viewed Pages