Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Trygve Seim og Andreas Utnem /Julekonsert Nykirken Bergen

Saxofonisten Trygve Seim og pianisten Andreas Utnem gir ut jule-CD'en "Christmas Songs" på plateselskapet GRAPPA, og holder i den anledning jule-konsert søndag 11. desember kl 19:00 i Tøyenkirken (der CD'en også er spilt inn).
Selve CD'en slippes allerede fredag 18. november, men denne konserten blir den eneste jule-konserten duoen gjør i Norge i år (i tillegg til konserten de holder i Tallinn domkirke torsdag 1. desember).
Du kan høre CD'en "Christmas Songs" på alle de større strømme-tjenestene:
https://orcd.co/christmas_songs
eller kjøpe CD'en her:
https://grappa.no/no/albums/grappa/christmas-songs/
Trygve Seim og Andreas Utnem har spilt sammen som duo i 25 år. Samarbeidet begynte med at Andreas inviterte Trygve til å spille på en gudstjeneste i Tøyenkirken, der Andreas har vært organist siden midten av 90-tallet. De to improviserte rundt salmer og fremførte i tillegg egne komposisjoner og siden da har de regelmessig spilt sammen på gudstjenestene i Tøyenkirken, og i tillegg gjort en rekke konserter med egenkomponert musikk både i Norge og i utlandet. I 2010 ga det tyske plateselskapet ECM Records ut duoens første CD, "Purcor - Songs for Saxophone and piano", produsert av legenden Manfred Eicher.
«Christmas Songs» er duoens andre album, og består av instrumental-improvisasjoner rundt velkjente og mindre kjente julesanger, både norske og internasjonale.

Sist oppdatert: 11/29/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt