Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Fredrikstad

Trygve Skaug // Litteraturhuset Fredrikstad

  • Storgata 11, Fredrikstad, Norge, Fredrikstad
  • +47 69343375
  • 9. mars 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trygve Skaug er tilbake på Litteraturhuset Fredrikstad. Poeten, låtskriveren og vokalisten står alene på scena med sine gitarer og poesien. Trygve Skaug en stor formidler og fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget tilsammen over 180 uker på NRKs lister.

 

Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier. Selv med 100.000 følgere på nettet tør han å stille spørsmålstegn ved hvor han egentlig skal.

 

I 2017 slapp han albumet «Sanger du skal få når jeg dør». Et album som blant annet ble belønnet med Spellemann-nominasjon. Det blir tekster, poesi og musikk til ettertanke på Litteraturhuset Fredrikstad denne kvelden.

  • Last Updated: 14.11.2018
Dates

lø. 9. mars 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trygve Skaug // Litteraturhuset Fredrikstad
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad