Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Røros Holtålen

Trygve Skaug på Låven, Nordpå Fjellhotell

Overview

Trygve Skaug er låtskriver og vokalist, kjent fra bandet StMorritz som debuterte på norsk med albumet "Tusenvis av ting" i 2010. Låten "Prøve meg igjen" ble raskt bandets første radiogjenganger og sangen "Allting blei stilt" ble den meste spilte sangen på NRK P1 i 2010. StMorritz satte også verdensrekord i turnévirksomhet, med 40 konserter på 40 timer sommeren etter. Det kritikerroste album nummer to, med radiofavorittene «Like små» og «Herfra ser jeg stjerner» gav bandet en ennå større følgerskare.

"Martyren" og "Heldig" – de to første singlene fra hans debutalbum som er allerede radiolistet. Førstnevnte ble radiolistet dagen den kom ut og lå 12 uker på P1s A-liste. Andre låt hadde 14 uker på P1s B-liste. Til sammen har låtene til Trygve Skaug hatt over 140 uker på norske radiolister siden 2010, så her kan man vente seg en konsert med mye gjenkjennelse.

Skaug har gitt ut tre diktbøker, som har fått positiv oppmerksomhet i media og høstet gode kritikker. Boken 50-Kubikks Hjerte lå på lyrikklistens topp 10 hele 2016, og gjorde ham til en av landets aller mest solgte lyrikere. Poesien hans har blitt et av de mest delte fenomenene på både Twitter og Instagram, og bøkene har havnet på favorittlistene i både Kamille og KK.

Skaug leser sine favorittdikt som en del av konserten.

En konsert med Trygve er en blanding av gode tekster, høy musikalsk kvalitet, lun poesi og finurlige betraktninger om livet slik det er og slik vi drømmer om at det skal være.

Skaug har i tillegg til egne låter med seg noen av sine treffsikre oversettelser av kjente internasjonale storlåter av blant andre Cash og Dylan.

Trygve og låven,distriktets mest spektakulære konsertsal, vil kle hverandre perfekt. Dette vil bli en magisk opplevelse her hos oss,og vi ønsker velkommen hit på en Novemberkveld,som vi håper blir som en av Trygve's tekster: "herfra ser jeg stjerner jeg aldri har sett før..."

  • Last Updated: 17.07.2019
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

fr. 8. november 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trygve Skaug på Låven, Nordpå Fjellhotell
Your Recently Viewed Pages