VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland TIME

Turbo Torsdag med MY KEN

Overview

My Ken spiller rock som visker ut skillet mellom det såkalt vintage og moderne. Tekstene er ekte og hjertefølte, mens soundet er rått og kreativt. Bandet har en klassisk rocketrio i bunn, som backer opp en herlig, rå, kvinnelig vokalist.

My Ken spiller rock som visker ut skillet mellom det såkalt vintage og moderne. Tekstene er ekte og hjertefølte, mens soundet er rått og kreativt. Bandet har en klassisk rocketrio i bunn, som backer opp en herlig, rå, kvinnelig vokalist. Låtene har alle en rød tråd, uten at det går på bekostning av variasjon. De er ikke redde for å utforske andre subsjangre av rocken og gjøre de til et umiskjennelig My Ken produkt.
I løpet av første kvartal 2021 slapp de to singler etterfulgt av et fullt album, spilt inn en hektisk helg hos Sweetspot Studio i Veavågen. De nye 8 låtene utforsker My Ken universet ytterligere. Låtene har alt fra 70 talls fuzzete riff, til mer moderne låter, igjen er alt er bygd opp inn enfor paradgimet som utgjør My Ken sitt spennende, klassiske rockeunivers.
Vokal - Maiken Hobberstad
Gitar - Lasse Fuglestad
Bass - Rune Båtsvik
Trommer - Razmus Vigg

  • Last Updated: 28.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 30. september 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Turbo Torsdag med MY KEN
Your Recently Viewed Pages