VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet TYNSET

Tynset jazzfestival: Krokveld i Rambu

Overview

Velkommen til krokveld i Rambu! I Tynsets ærverdige gamlekino lager vi i år som i fjor en krokveld med et stort sjangerspenn: Trio de Janeiro og BangBang Watergun!
Trio de Janeiro:
Elverumsing Tom S. Lund og Anne-Marie Giørtz har samarbeidet siden tidlig 80-tall, og utgjør kjernen i Trio de Janeiro. Disse to har gjennom mer enn 3 tiår samarbeidet med en rekke profilerte med-musikere, og har også denne gangen med seg en solist av topp kvalitet. På repertoaret står det som alltid elegant brasiliansk bossa nova, samba og choro.
Det ønskes velkommen til åpning av Tynset jazzfestival hvor «den typiske brasilianske aroma av rufsete sjarm og lekende omtrentlig nøyaktighet» står i høysetet når Trio de Janeiro står på scenen.
Anne-Marie Giørtz - vokal. Tom Lund - gitar. Solist tba.
BangBang Watergun!
Med folldøl Ragnhild Moan i spissen fyller denne kvintetten vannpistolene sine med en blanding av hiphop-beats, drømmende synther, soul-vokal og skrikende soloer som resulterer i en dansbar indie. Med sine energiske konserter har bandet blitt kjent som et bunnsolid liveband med en original og catchy låtrekke. Bandet har brukt året på å spille inn ny musikk som slippes snart og våkner fra konsertdvalen mer samspilt og påskrudd enn noensinne. 

«¡BangBang Watergun! leverte kanskje eit av festivalens mest dansbare sett, ikledd blå 80-tals joggedressar – Fretex-disco.»
- Jazzinorge

Ragnhild Moan – Vokal // Ask Vatn Strøm – Gitar // David Andreas Emhjellen Paulsen – Keys  // Erlend Tredal – Bass // Sigmund Vestrheim – Trommer

Fredag 3. September Rambu
18.00. Dørene åpener
19.30. Trio de Janeiro
22.00. BangBang Watergun!

  • Last Updated: 21.07.2021
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

fr. 3. september 2021 18:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Tynset jazzfestival: Krokveld i Rambu
Your Recently Viewed Pages