VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

U.D.O. + support

Overview

​​​​​​​Etter mer enn 40 år i bransjen og med et gjennombrudd tidlig på 80-tallet med ACCEPT, samt flere millioner solgte album over hele verden, så er Udo Dirkschneider fra Solingen/Wuppertal, Tyskland, en av de største rocklegendene i bransjen. Udo Dirkschneider har tilbrakt mer enn to årtier i rampelyset og Brynerocken sørger for at han besøker Stavanger og Folken igjen og igjen. Nytt studio album slippes i løpet av 2021.

Dører 20:00

Aldersgrense 18 år eller med verge


Upåvirket av endringer i metalsjangeren eller endringer i bandets line-up har U.D.O. holdt seg til visjonen om å levere no-nonsense, balls-to-the-wall heavy metal!

Etter mer enn 40 år i bransjen og med et gjennombrudd tidlig på 80-tallet med ACCEPT, samt flere millioner solgte album over hele verden, så er Udo Dirkschneider fra Solingen/Wuppertal, Tyskland, en av de største rocklegendene i bransjen. Udo Dirkschneider har tilbrakt mer enn to årtier i rampelyset og Brynerocken sørger for at han besøker Stavanger og Folken igjen og igjen. Nytt studio album slippes i løpet av 2021.

  • Last Updated: 23.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 21. november 2021 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
U.D.O. + support
Your Recently Viewed Pages