Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

UFLAKKS - Bernhoft Akustisk

Overview

UFLAKKS og Stavanger Jazzforum presenterer: Bernhoft Solo akustisk. Vi kjører omvendt vergeordning. Er du over 18 kan du ta med en verge under 18 på konserten

UFLAKKS og Stavanger Jazzforum presenterer: Bernhoft Solo akustisk.

Vi kjører omvendt vergeordning. Er du over 18 kan du ta med en verge under 18 på konserten, (billett for over 18 er kr. 350,- ink. bill. avg).

Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum (to av dem listetoppende), to EP'er, Årets Spellemann pris, en US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredender i USA hos bl.a. Ellen DeGeneres og Conan O'Brien, er det på tide å endre på et par ting for Jarle Bernhoft.

Det blir konserter, men disse konsertene blir ikke som han har gjort det før. Nå blir det fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loop stasjon. Ingen mikrofon eller store PA-anlegg. Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren hans (samt noen splitter nye), i en konsertsetting.

Inspirasjonen bak denne helakustiske solosettingen forklares best av Bernhoft selv:
"Jeg blir ekstremt nervøs av å synge uten mikrofon foran kjeften. Nettopp derfor skal jeg gjøre mer av det.
De gangene jeg har fått aller størst kick av musikk, er når de som spiller går vekk fra mikrofoner og forsterkere og bruker rommet de er i. Det kan være singer-songwriters, klassiske utøvere, jazz- eller bluegrass-folk; fraværet av forsterkning gjør nærværet av artistene utrolig sterkt. Det krever enormt med hjerte på skjorta, mot og ferdigheter å holde på publikummet en hel konsert uten å plugge i gitaren og spille høyt, men jeg er enormt sugen på å klare det."

Vi gleder oss voldsomt til denne eksklusive konserten med Bernhoft på Spor 5!

Rusfritt arrangement. Aldersgrense 12-17.
Billetter: 250,- // 180,- medlemmer AKKS, Stavanger Jazzforum medlemmer U18
www.bernhoft.org

  • Last Updated: 27.11.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 18. januar 2020 17:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
UFLAKKS - Bernhoft Akustisk
Your Recently Viewed Pages