Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

UFLAKKS // kvinnedagen 2020

Overview

UFLAKKS Stavanger feirer Kvinnedagen 2020 ved å arrangere rusfri konsert med noen av Stavangers mest spennende up-and-coming artister!

UFLAKKS Stavanger feirer Kvinnedagen 2020 ved å arrangere rusfri konsert med noen av Stavangers mest spennende up-and-coming artister! Kom til loftet på Tou når du er ferdig i toget, ta med alle du elsker og kos deg med oss for å feire jobben som gjøres rundtomkring i verden for at alle kjønn skal ha like rettigheter og muligheter 

Disse spiller:
Vera Ottesen // Kristina Eilertsen // Christina Flood // VALP

Pris: 50 (medlemmer i AKKS) // 120 (ikke-medlemmer)

FRI ALDER // RUSFRITT

Ikke sikker på om du har gyldig medlemskap i AKKS i 2020? Støtt arbeidet AKKS gjør for bedre likestilling og mangfold i norsk musikk ved å oppdatere medlemskapet ditt nå. Les mer om AKKS og oppdater medlemskapet ditt for i år her: http://www.akks.no/bli-medlem.

*Flere medlemmer gir oss, som idealistisk organisasjon, enda mer støtte til å arrangere konserter gjennom UFLAKKS, holde kurs og workshops i band- og bandinstrumenter, studiokurs, låtskrivingskurs, og drive øvingslokaler- alt med supersnille priser- eller gratis for de som trenger det! I tillegg jobber vi hele tiden aktivt med å rekruttere, synliggjøre og promotere underrepresenterte kjønn i norsk musikk.*

  • Last Updated: 07.02.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 8. mars 2020 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
UFLAKKS // kvinnedagen 2020
Your Recently Viewed Pages