Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

UKEN 2022 - SIV.ØK-PAKKE

Overview

Siv.øk-pakken (inkluderer Mottakelse, Quantum, Middag, UKErevyen, Arif m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH, D.D.E m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH)

4. - 5. mars vil UKEN invitere deg til den store Siv.Øk-helgen! Dette er pakken for alle dere tidligere NHH-studenter som bare må tilbake for å gjenoppleve den fantastiske studietiden!

Det er altfor lenge siden vi har kunnet oppleve svære aulashow, skrive sånn passelig innafor limericks med passelig uttafor rike mengder rødvin på Quantum, skrike med på hver allsang som spilles og forklare nye studenter hvor mye bedre alt egentlig var før! Følte du litt på savnet nå er Siv.Øk-pakken skreddersydd for deg!

Fredag 4. Mars inntar ingen ringere enn Arif aulascenen. De siste årene har Arif rukket å bli en av de heteste artistene i Norge og har vunnet Spellemannspris og vært nominert ved en rekke anledninger til både årets liveartist og årets låt med hitene "Alene" og "Hvem er hun". FOR en pangstart på UKEN dette blir! Det er bare å begynne å varme opp stemmebåndene og rockefoten for dette blir hett!

D.D.E. har vært en braksuksess både under UKEN 16 og 18 og det er med vanvittige mengder glede vi kan meddele at DET BLIR D.D.E. IGJEN! Aulaen kommer til å koke når D.D.E. leverer hit-bonanzaen sin: «E6», «Vi e konga», «Vinsjan på kaia», «Det går likar no» og «Rai-Rai». Blir det ikke allsang 5. mars, så blir det aldri det!

For de som kjøper Siv.Øk-pakken vil man selvfølgelig bli tatt imot på fredag med en verdig mottakelse. Deretter blir det anledning for å finne frem limerickstaltentet på Quantum, nyte en rykende fersk oppsetning av UKErevyen, mimre tilbake til gamledager over tre-retters middag og feste løs til tonene fra en av de heteste norske artistene de siste årene, Arif! Lørdag smeller det til fra det beste Trondheim har å by på med et kjempeshow fra D.D.E. Kort og greit får du full pakke!

La gamle minner vekkes til live og nye skapes. Få med deg studievennene dine og gjenopplev UKEN på sitt beste!

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 4. mars 2022 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
UKEN 2022 - SIV.ØK-PAKKE
Your Recently Viewed Pages