Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

UKEN 22 - ÅPNINGSHELG

Overview

Åpningspakken (inkluderer Arif m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH, D.D.E. m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH)

4. - 5. Mars inviterer UKEN deg til Åpningshelg! Åpningspakken passer aller best for deg som ønsker to dager proppfulle av morro!

Fredag 4. Mars inntar ingen ringere enn Arif aulascenen. De siste årene har Arif rukket å bli en av de heteste artistene i Norge og har rukket å vinne Spellemannspris og ved en rekke anledninger bli nominert til både årets liveartist og årets låt blant annet med hitene "Alene" og "Hvem er hun". FOR en pangstart på UKEN dette blir! Det er bare å begynne å varme opp stemmebåndene og rockefoten for dette blir hett!

D.D.E. har vært en braksuksess både under UKEN 16 og 18 og det er med vanvittige mengder glede vi kan meddele at DET BLIR D.D.E. IGJEN! Aulaen kommer til å koke når D.D.E. leverer hit-bonanzaen sin: «E6», «Vi e konga», «Vinsjan på kaia», «Det går likar no» og «Rai-Rai». Blir det ikke allsang 5. mars, så blir det aldri det!

Begge festene vil avsluttes med et forrykende afterparty i Kjelleren på NHH! Dette vil du ikke gå glipp av!

  • Last Updated: 28.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 4. mars 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
UKEN 22 - ÅPNINGSHELG
Your Recently Viewed Pages